Voor werknemers
M&J Powerpeople is een kleine, maar zeer professionele uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in werk van hoge kwaliteit. We stellen hoge eisen aan onze mensen, maar daar krijg je ook een hoop voor terug. Prima voorwaarden, een prima uurtarief, correcte salarisbetaling en een hele heldere, duidelijke, persoonlijke en eerlijke communicatie

M&J Powerpeople is een uitzendorganisatie waar toewijding, inzet en betrouwbaarheid centraal staan. Zowel ten opzichte van werknemers als werkgevers. Bij M&J Powerpeople is honderd procent tevredenheid van zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers het doel.

Vandaar dat M&J Powerpeople hoog inzet op persoonlijk contact, korte lijnen, bereikbaarheid, snelheid, duidelijkheid en eerlijkheid. Geen gedoe met uitbetalingen, geen problemen met het niet komen opdagen van uitzendkrachten; gewoon, heldere afspraken maken en die nakomen.

Ons dienstenpakket zorgt ervoor dat iedere werkgever en werknemer bij M&J Powerpeople vindt wat hij of zij zoekt. Uitzendkrachten, detacheringen, payrolling van veelal langdurige contracten.

M&J Powerpeople zorgt dat mensen met plezier naar hun tijdelijke werk gaan. En dat werkgevers met evenveel plezier uitkijken naar de komst van hun tijdelijke krachten.

M&J Powerpeople is een bedrijf dat technische medewerkers voorziet van een nieuwe baan bij een van haar opdrachtgevers. Omdat wij ruime ervaring hebben is ons klantennetwerk zeer uitgebreid. Dit betekent voor jou dat wij veel verschillende projecten kunnen bieden bij aansprekende bedrijven.

Wij voorzien onze opdrachtgevers voortdurend van zeer kundige constructiebankwerkers, lassers, pijpfitters, elektromonteurs, CV monteurs, etc. Maar ook voor de functie technisch, magazijn, timmerlieden, in bedrijfstellen WBT/E. etc. Kortom voor iedereen die werkzaam is in de Werktuigbouw, Elektrotechniek, Installatietechniek (E&W), Bouw, Civiel, Industrie, Infra of de Telecommunicatie, heeft M&J Powerpeople een passende baan
.

Vast dienstverband?

Zodra we jou detacheren bij een opdrachtgever betreft dit in het algemeen projecten voor langere tijd. Zodoende krijg jij al snel zekerheid ten aanzien van jouw inkomen.

      


Copyright 2017 © MJ-Powerpeople