Werkgever

M&J Power People Detachering is een kleine, maar uiterst professionele uitzendorganisatie. Grote en kleine organisaties weten ons inmiddels te vinden als ze goedgeschoolde en enthousiaste tijdelijke krachten nodig hebben. Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact, korte lijnen, snel handelen, een pro-actieve opstelling van onze kant en een langdurige en intensieve relatie met onze opdrachtgevers.

Ons dienstenpakket zorgt ervoor dat werkelijk iedere werkgever bij ons een passend antwoord op zijn personeels vraagstuk vindt. Wij houden van helderheid en betrouwbaarheid. Dat zorgt voor een hoge kwaliteit van dienstverlening M&J Power People Detachering volgt dan ook de voorwaarden van de ABU.

M&J Power People Detachering hanteert ook duidelijke algemene voorwaarden die onze relatie met u inzake uitzendpersoneel en arbeidsbemiddeling nader concretiseren en inzichtelijk maken. Op verzoek zenden wij u graag kosteloos een exemplaar toe.

Kwaliteit

Onze medewerkers weten waar ze over praten. Ze hebben een ruime ervaring opgedaan in de branche. Samen met u bespreken we vast welke uitzendkracht het beste aan uw verwachtingen voldoet, gebaseerd op het werk, uw organisatie en uw bedrijfsregels. U heeft een vast aanspreekpunt namens M&J Power People Detachering. Zo treden we daadkrachtig en oplossingsgericht op.

Betrouwbaarheid

U heeft bij ons de garantie dat u uitsluitend legale uitzendkrachten krijgt.
Wij voldoen aan de NEN 4400 norm en is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid. De medewerkers voeren altijd een controle uit op de echtheid van de documenten. Op uw verzoek geven wij een verklaring betalingsgedrag van de belastingdienst af zodat u zeker weet dat u met een betrouwbare organisatie samenwerkt.

Uitzendwerk

Uitzendwerk is onze corebusiness. Zowel goedgeschoolde, betrouwbare arbeidskrachten als veeleisende opdrachtgevers weten ons inmiddels te vinden. Uitzendkrachten zijn ideaal bij het opvangen van tijdelijke projecten of calamieiten en voor vervanging. M&J Power People Detachering verzorgt voor u het hele traject van werving tot salariëring. Het grote verschil met detachering is dat er geen sprake is van een contract voor bepaalde tijd. De flexibiliteit is dus maximaal. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een uitzendkracht op den duur in vaste dienst te nemen.

Detacheringen

Het detacheren van personeel gaat een stapje verder dan uitzendwerk. Vandaar dat M&J Power People Detachering u meer invloed geeft bij de werving en selectie.
Wij maken een voorselectie en u beoordeelt onze beste kandidaat zelf. M&J Power People Detachering sluit vervolgens een arbeidsovereenkomst met de werknemer af. Wij nemen deze werknemer dus voor u in dienst. U houdt uw flexibiliteit en wij nemen de risico’s. Door de grotere zekerheid die we het personeel op die manier kunnen bieden, is M&J Power People Detachering in staat hoogwaardig personeel aan te bieden met een grote loyaliteit.Copyright 2017 © MJ-Powerpeople